Den mest effektive måten og bli kvitt en invasjon på er ved å fange og drepe de før det utvikler seg til et problem du ikke lenger klarer å håndtere selv. Dette gjør du ved å plassere enten mange vanlige musefeller der du har observert skadedyr, eller ty til en stor og elektronisk felle som kan takle jobben og fange mange av gangen.

Dersom du ser at problemet blir mindre er det bare å fortsette jobben til du ikke ser mus eller rotter lenger. Etter det kan du sette opp skadedyrjagere i ønskede rom for å forhindre nye besøk.

Blir ikke problemet mindre anbefaler vi at du kontakter et skadedyrfirma som kan hjelpe deg ut av det før den økonomiske ødeleggelsen på eiendommen din blir for stor.

Les også: 7 feil du antakeligvis gjør med en musefelle

Forbered deg på høst og vinter

Det er allerede tegn på at mus er i gang på å finne sine hjem for høsten og vinteren og du kan forhindre at de bosetter seg hos deg allerede nå. Sett opp skadedyrjagere i utsatte rom og på den måten skaper du et ubehagelig miljø for nye inntrengere.

Les mer: Slik fanger du flere mus med Multikill

Hvordan bruker jeg skadedyrjagere?

De høyfrekvente lydbølgene som sendes ut reiser ikke gjennom tunge møbler eller vegger. Det er derfor viktig at du plasserer en til flere jagere i rommet du ønsker å beskytte og ikke setter møbler eller andre tunge gjenstander foran disse.

Lydbølgene reflekteres av harde flater og absorberes av myke flater. På kjøkkenet ditt vil derfor en skadedyrjager har større effekt enn i et rom med myke flater som for eksempel hvis gulvet ditt er teppelagt.

Skadedyrjageren er kun for innendørs bruk og til gjennomsnittlig store rom som kjøkken, garasjer, loft og kjellere.

Siden vi ikke hører enheten og lydbølgene, er det et rødt led-lys som indikerer at enheten er aktiv.

Den er snillere enn vanlige musefeller, tryggere enn giftstoffer og det er ingen døde gnagere å ta seg av. Reduksjon i gnageraktiviteten bør skje innen 6-10 dager og estimert levetid av enheten er 3-5 år.

Jeg har gnager som kjæledyr..

Ikke noe problem. Da plasserer du gnageren din i et rom fri for skadedyrjagere og den/de vil ikke bli berørt.