Mus

Slik fanger du flere mus med Multi-Kill musefelle

Multi-Kill musefelle fra Victor er den råeste på markedet. For at den skal fungere optimalt er det et par tips du bør ta med deg

Åte

Ost er faktisk ikke favoritten til mus. Bruk peanøttsmør eller annen proteinrik åte nederst i fellen, på trappene og i kammeret.

Les mer: Åtetips for skadedyr 

Plassering, plassering, plassering!

Plasser fellen inntil en vegg i det området du har sett tegn til mus. Grunnen til det er at når mus ferdes i huset ditt er det langs veggene de forflytter seg og der de føler seg trygge.

Ikke bruk flere typer feller

Ikke bruk andre musefeller rundt Multikill. I de tilfellene fellen ikke fanger er det ofte fordi den ikke er plassert inntil en vegg eller fordi det er tradisjonelle feller rundt som tar de. Det er fordi mus går til nærmeste matkilde. Fjern øvrige feller og så skal du se at Multikill gjør jobben sin.

Fellen funker dårlig utendørs

Multikill er produsert for innendørs bruk. Dersom den blir brukt utendørs kan den potensielt kortslutte grunnet kontakt med omgivelser som for eksempel regn.

Les mer: 7 vanlige feil du gjør med musefeller

Forstå musefellen din

Multikill sier i fra når noe trengs og gjøres:

Q-tips

Bruk gjerne en q-tips eller hansker for å plassere åten slik at ikke musen kan lukte huden din gjennom åten, de er faktisk smarte nok til å skjønne at det ikke er en god idè å spise der hvis de kan kjenne lukten av menneske.

Slik fungerer Victor musefelle Multikill: