Mus

Derfor bør du velge elektrisk musefelle

Victor produserte den første fjærbaserte musefellen på markedet i 1898 og med over 100 år av erfaring og kunnskap har de i dag et bredt utvalg av tradisjonsrike og moderne feller mot mus og rotter mus og rotter.

Den elektriske fellen Multikill er kåret til markedets mest teknologiske musefelle og det er det en grunn til. Den kan avlive opptil 10 mus før du må tømme skuffen og tar 150 mus før du må skifte batterier. Fellen bruker elektrosjokk for å drepe musen, humant og effektivt. På denne måten er Multikill langt mer effektiv enn de tradisjonelle fellene som finnes i dag.

Multikill er enkel i bruk. Du plasserer lokkematen i kammeret på toppen av fellen, og gjerne noen små smuler i trappeoppgangene. Deretter setter du fellen inntil veggen der du har sett/hørt mus, og skrur den på. Husk at du ikke skal legge for mye lokkemat i fellen og det er viktig å holde metallplatene rene for all mat og skitt. Nå vil et grønt lys blinke 1 gang for å indikere at fellen er aktiv og klar til å fange.

Les også: Dette bør du lokke musen med og det er ikke ost

Det er to veier inn i Multikill og ingen vei ut. Musen klatrer inn via de to trappeoppgangene og går inn i kammeret på toppen hvor lokkematen og metallplatene er plassert. På innsiden sørger den patenterte tunnelutformingen for at musen ankommer sjokk-kammeret, der lokkematen venter i enden. Når musen har alle fire bena på platene, mottar musen elektrosjokket og avlives. Kammeret roterer automatisk og legger musen i oppsamlingsskuffen og gjør seg klar for neste fangst.

16

Lyset over ON-knappen blinker grønt i opptil 7 dager for å indikere fangst. Lyser det gult, betyr det at skuffen er full og må tømmes, lyser det rødt må du bytte batterier. For å kvitte deg med musen som er fanget, drar du ut skuffen og tømmer. Trygt, hygienisk og du slipper styret med hansker og andre verktøy.

Elektriske feller kan kun brukes innendørs. Den benytter seg ikke av kjemikalier eller gift og er bygget slik at fellen blir deaktivert hver gang lokket på toppen åpnes, trygg å ha i hus for hele familien.