Blogg

Derfor bør du velge elektronisk musefelle

Share this post

En av de elektroniske fellene på markedet heter Multikill og kommer fra Victor. Den er kåret til markedets mest teknologiske musefelle og det er det en grunn til:

Victor Multikill kan avlive opptil 10 mus av gangen før du må tømme skuffen og tar ca 150 mus før du må bytte batterier.  Fellen bruker elektrosjokk for å avlive musen og er langt mer effektiv enn de tradisjonelle og mekaniske fellene på markedet.

multikill1

Multikill er enkel i bruk. Du plasserer lokkematen i kammeret på toppen av fellen, og gjerne noen små smuler i trappeoppgangene. Deretter setter du fellen inntil veggen der du har sett/hørt mus, og skrur den på. Husk at du ikke skal legge for mye lokkemat i fellen og det er viktig å holde metallplatene rene for all mat og skitt. Nå vil et grønt lys blinke 1 gang for å indikere at fellen er aktiv og klar til å fange.

Les også: Dette bør du lokke musen med og det er ikke ost

Det er to veier inn i Multikill og ingen vei ut. Musen klatrer inn via de to trappeoppgangene og går inn i kammeret på toppen hvor lokkematen og metallplatene er plassert. På innsiden sørger den patenterte tunnelutformingen for at musen ankommer sjokk-kammeret, der lokkematen venter i enden. Når musen har alle fire bena på platene, mottar musen elektrosjokket og avlives. Kammeret roterer automatisk og legger musen i oppsamlingsskuffen og gjør seg klar for neste fangst.

16

Lyset over ON-knappen blinker grønt i opptil 7 dager for å indikere fangst. Lyser det gult, betyr det at skuffen er full og må tømmes, lyser det rødt må du bytte batterier. For å kvitte deg med musen som er fanget, drar du ut skuffen og tømmer. Trygt, hygienisk og du slipper styret med hansker og andre verktøy.

DinSide testet Multikill: Når du kaller produktet ditt Multikill bør det levere varene. Vi ble ikke skuffet.

Victor musefelle kan bli brukt overalt innendørs. Den benytter seg ikke av kjemikalier eller gift og er bygget slik at fellen blir deaktivert hver gang lokket på toppen åpnes, trygg å ha i hus for hele familien.

Multikill kan kjøpes direkte her, eller du kan se oversikt over din nærmeste forhandler her.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler