Blogg

Slik velger du riktig skadedyrjager

Share this post

Skadedyrjagere fra Victor sender ut høyfrekvente lydbølger som virker svært ubehagelig og stressende for gnagere. Disse er ikke hørbare for mennesker eller kjæledyr.  For at mus og rotter ikke skal bli vant til den ubehaglige lyden sender de ut lydbølger i varierende volum og frekvenser.

Den mest effektive måten å bli kvitt skadedyr på er at du først fanger de. Dette gjør du enkelt ved å sette opp en felle som passer ditt behov. Etter du har fått bukt med problemet er det anbefalt å sette opp skadedyrjagere fra Victor for å forhindre nye inntrengere i boligen din.

Du kan se en redusering av aktivitet innen 6-10 dager, men husk på at lydbølgene ikke reiser gjennom vegger eller møbler. Det er derfor viktig å plassere skadedyrjagerne fritt, ikke bak møbler, gardiner og andre gjenstander.

Vil kjæledyret mitt bli plaget av skadedyrjagere fra Victor?

Victor skadedyrjagere er ikke hørbare for mennesker eller kjæledyr som ikke er gnagere. Har du marsvin, kanin, hamster, ilder eller andre gnagere til kjæledyr kan du enkelt plassere disse i et rom du ikke bruker Victor skadedyrjagere i.

Plassering

Bruk de laveste uttakene i rommet du skal beskytte og gjerne flere jagere for best mulig effekt. Lydbølgene reflekteres av harde flater og absorberes av myke flater. På kjøkkenet ditt vil derfor en skadedyrjager har større effekt enn i et rom med myke flater som for eksempel hvis gulvet ditt er teppelagt.

Hvilken løsning skal jeg velge?

Hvilken løsning du skal velge kommer an på hvordan type rom du skal beskytte. Nedenfor viser vi deg de ulike produktene og hvor det anbefales og plassere de:

Victor Mini PRO er perfekt for store rom som garasje, kjeller, kjøkken eller loft. Plasseres fritt i rommet du skal beskytte mot mus eller rotter. Et rødt LED-lys indikerer at enheten fungerer slik den skal og er aktiv. Den er snillere enn feller og tryggere enn gift fordi du slipper døde mus og rotter i boligen din. Du vil merke resultater etter 6-10 dager.

 

Victor mini jager pro

 

Victor Mini Skadedyrjager passer for middels store rom som spisestue, stue, soverom, gang og kjøkken. Plasseres fritt i rommet og gjerne nærmest utgangen.  Utstyrt med et nattlys som gir et svakt lys i mørket.

mini

Victor skadedyrjager PRO anbefales i større rom som lager, låve, kontorer eller hjem. Plasseres fritt i rommet du skal beskytte og det følger med en 1,8 meter lang strømledning for optimal plassering.  Nattlys følger også med, men du kan velge å ha det av eller på.

victor-skadedyrjager_pro2

Trenger du feller og skadedyrjagere? Vi har satt sammen de mest effektive pakkeløsningene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler