Blogg

Hvordan fungerer skadedyrjagere mot mus & rotter?

Share this post

Victor® Skadedyrjagere er utviklet og basert på mer enn 20 år med laboratorieforskning og velprøvde testresultater. En skadedyrjager holder mus og rotter unna hjemmet ditt med lydbølger som stresser gnagere, men vil ikke plage mennesker og vanlige husdyr. Skadedyrjagere plasseres i rom der mus og rotter potensielt kommer inn, og virker forebyggende. En kombinasjon av jagere og feller sikrer deg selvsagt på best mulig måte.

Hva er en skadedyrjager?

Ved å sende ut høyfrekvent ultralyd som skadedyr finner svært plagsom, oppmuntrer skadedyrjageren mus og rotter til å flykte unna. Hos gnagere vil denne høyfrekvente lyden virke høy og stressende uten at vi mennesker høre noe som helst. For at ikke gnagerne skal bli vant til støyet, varierer den i volum og frekvens. Hvis du virkelig har et problem med rotter eller mus i hus, anbefales det at du eliminerer de først med f.eks elektroniske feller for deretter å holde de unna med Victor® PESTCHASER® PRO.

Les også: Alt du trenger å vite om elektronisk musefelle fra Victor®.

Hvordan bruke den?

Victor® skadedyrjager er enkel og ideell for store områder som kjøkken, garasje, loft og kjeller. Slik gjør du det:

  1. Finn et åpent område for å plassere skadedyrjageren.
  2. Plugg inn stikkontakten.
  3. Fjern alle omkringliggende gjenstander fra enheten.
  4. Slå på det valgfrie LED-lyset
  5. Len deg tilbake og slapp av

Innen 6-10 dager vil du se en betydelig reduksjon av gnagere i hjemmet ditt. Du trenger bare å bruke èn skadedyrjager PRO på store områder, men vær oppmerksom på at ultralyd ikke reiser gjennom vegger eller møbler så derfor er det viktig å fjerne alle omkringliggende gjenstander som eventuelt hindrer lyden rundt i rommet. For maksimal effekt og store problemer, bør du sette en skadedyrjager i hvert rom eller område der du ser tegn til aktivitet.

Spørsmål & svar

Påvirker skadedyrjageren kjæledyr?

  • Skadedyrjageren avgir varierende volumer (maks 100DB) og varierende frekvenser (varierer mellom 32-62 kHz) og forstyrrer ikke mennesker og kjæledyr som ikke betegnes som gnagere. Det frarådes derimot å bruke det i nærheten av hamster, kanin, marsvin, ilder og andre gnagere av kjæledyr.

Hvor stort areal dekker skadedyrjageren og trenger lyden gjennom vegger?

  • Enheten dekker kun rommet der den er installert. Ultralydbølgene kan ikke trenge gjennom vegger eller møbler, derfor anbefales det at du bruker flere enheter pr rom. Vi anbefaler å bruke mini skadedyrjager i vanlige store rom som kjøkken, spiserom, soverom og stuer og heller bruke de større jagerne i loft, kjeller, garasjer o.l.

Hvor skal jeg koble til skadedyrjageren? Kan jeg bruke skjøteledning og eventuelt bruke den utendørs?

  • For riktig plassering av skadedyrjageren må du først avdekke hvilke rom som er plaget av gnageraktivitet. Plugg jageren inn i den nederste delen av stikkontakten din. Ultralyd er reflektert av harde overflater og absorbert av myke overflater. I et rom med det meste harde flater, som et kjøkken, vil ultralyden «sprette rundt» og gi mer effektiv dekning. Den ideelle plasseringen vil tillate ultralydbølgene å treffe foran et inngangsparti i huset. Jageren kan gjerne kobles til en skjøteledning men anbefales for innendørs bruk. De ble designet og produsert for og brukes innendørs og ikke utsatt for vær og vind. Hvis den benyttes utendørs kan den kortslutte

Les også: Muselort på hytta? Slik fjerner du det

 

 

 

 

  • http://www.victorpest.com/
  • http://noragent.no/victor-produkter/

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Relaterte artikler